FREUBELHOF
CADEAU EN DECORATIESHOP    
23504

Welkom op onze website 

 

Freubelhof is een gezellige atelier?winkel waar u terecht kunt voor een origineel, zelfgemaakt cadeau of decoratie, kraamcadeau u of lekkere kruiden uit eigen tuin, vers of verwerkt in olie of azijn. 

Maar ook voor workshops of een gezellige high tea, of een kinderfeestje bent u bij mij aan het goede adres.

Rond om onze boerderij zijn diverse wandel en ffietsroutes.   Freubelhof is een leuke en gezellige rustplek. waar u even lekker kunt uitrusten,  onder de walnotenboom met een kopje kofffie of thee  al dan niet met een huisgemaakte lekkernij. 

Als het weer wat minder is, is het  onder de overkapping of in de winkel ook gezellig toeven. Van oktober tot mei is de winkel alleen op afspraak geopend of als de vlag aan de weg staat.

Freubelhof staat vermeld op de app van Fietsnetwerk.nl. Knooppunthouder 290


Een bezoek aan de winkel is zeker de moeite waard. Alles wat er te koop is, is door mijzelf 

gemaakt, van decoraties, cadeautjes, kraamcadeautjes tot huisgemaakte jam, pesto, mosterd, sambal, etc.

 Geniet, en kom tot rust in de mooie omgeving en de Achterhoek!

 Op deze site vindt u allerlei voorbeelden van dingen die ik gemaakt heb. Mocht er iets tussen zitten wat u erg mooi vindt, laat het weten, ik kan het voor u reserveren of versturen. Heeft u specifieke wensen? Ook dan hoor ik het graag!

Lijkt het u wat om deel te nemen aan een workshop, of wilt u met genieten van een high tea, neem dan contact op via de email, telefoon, via Facebook, of stuur een bericht via deze site. 

Van 1 oktober tot 1 mei is de winkel alleen op afspraak open.

Workshops en high tea op afspraak- 

 

 

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info